Tutorials-OWN
Bun venit pe Tutorials-OWN . In aceasta comunitate puteti gasi diverse tutoriale pentru diferite programe folositoare.Va invit sa va inregistrati pentru forma o comunitate cat mai mare cu ajutorul dumneavoastra. Multumesc !

Electrifying Light Guitar

In jos

Electrifying Light Guitar

Mesaj Scris de lycantr0p la data de Dum Mai 15, 2011 7:50 am

Pasul 1

Mai întâi de toate deschide Photoshop dumneavoastră. Dimensiunile documentul meu sunt 1680 de 1050 pixeli. Completaţi stratul de fundal cu culoarea neagră.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Pasul 2

Lipiţi foto chitară şi de a folosi "Pen Tool 'să taie-o. În scopul de a face acest lucru doar a crea o cale pe margini. Apoi, du-te la tab-ul 'Drumurile "şi a salva calea dvs. cu contur chitara. Vom avea nevoie de el mai târziu. Clic-dreapta pe calea dvs. cu "Pen Tool" încă selectat şi de selecţie faceţi clic pe "A face ...". Odată ce aţi selecţia dvs. hit Ctrl / Cmd J pentru a crea un nou strat, cu chitara pe un fundal transparent.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Pasul 3

Crearea unui nou strat. Setaţi Brush-ai Tool (B) "pentru a 2px raza şi de duritate la 0%. Selectaţi "Pen Tool" din nou şi du-te la tab-ul 'Căi'. Încărcaţi salvate anterior calea cu contur la chitară şi clic-dreapta pe o panza. Alegeţi "Stroke Calea ..." si apasati OK.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Pasul 4

Acum va trebui să facă acelaşi lucru cu alte elemente de chitara. Mi-ar recomanda pentru a crea o cale separată pentru fiecare grup de elemente şi apoi să utilizaţi "Stroke Calea ..." pe un straturi diferite. Am creat place şase sau şapte căi diferite (de contur, siruri de caractere, roţi, detalii mai mici etc.) Iată cum arată, după:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Pasul 5

După ce aţi făcut tot ceea ce deschid Adobe Illustrator şi de a crea o cale curbaţi. Creaţi un alt drept una lângă primul similar pe imaginea de mai jos şi de a folosi un "Blend Tool" pentru a face trei căi mai mult între ele. Copiaţi şi lipiţi-vă forma vector în Photoshop. Ascunde stratul cu ea. Vom folosi mai târziu.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Pasul 6

Acum este momentul pentru fundal. Eu folosesc medii domeniul stele şi de multe ori ele par să lucreze destul de bine, în cele mai multe cazuri. Am descris deja cum pot crea medii stele frumos de două ori. Ambele tutoriale sunt disponibile online, astfel încât să puteţi citi fie tutorial meu cu privire la modul de a crea explozii spectaculoase spaţiu sau mai nou tutorial prezintă modul în care să creeze o opera de arta vibrantă abstract, spaţiul de pe CreativeFan. Ambele descriu intregul proces în detaliu astfel încât nu este necesar pentru a scrie despre ea treia oară.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

pasul 7

Nu am specificat toate culorile sau valorile de până în prezent, astfel, cel mai probabil imaginea dvs. nu arata destul de bine acum. Am adăugat peste straturi de ajustare 20 în total, aşa că ar fi greu să le enumera pe toate aici.

Mai întâi de toate apuca dumneavoastră "Perie (B)" şi vopsea unele zone mai întunecate folosind culoarea negru (duritate: 0%, raza: 200px sau aşa), în partea de sus şi partea de jos a imaginii. Inferioară opacitatea acestui strat şi a schimbărilor modul de amestecare pentru a se multiplica, Soft Light sau Overlay (acestea vor lucra cu cele mai multe straturi de întuneric). De Jos master şi umple opacitate, dacă este necesar. Creaţi straturi similare, acolo unde doriţi imaginea ta să fie mai întunecat. Aţi putea încerca, de asemenea, să le duplicat pentru a face efect mai puternic.

Tu ar trebui să creeze, de asemenea, straturi de alb, acolo unde doriţi imaginea dumneavoastră să fie mai luminos (de obicei, în mijlocul imaginii).

Tipul următoare de straturi de ajustare sunt straturi cu unele de culoare. De exemplu, puteţi umple cu strat de culoare albastră şi setaţi-o "liniare Color", "Hue" sau "Dodge (Add)" Mod de amestecare (acestea sunt moduri că folosesc cele mai multe ori pentru acest tip de straturi). Acesta va face munca ta colorate.

În sfârşit, puteţi să mergeţi la Layer '-> New de ajustare la Layer ... "şi de a crea un straturi de câteva noi cum ar fi' Brightness / Contrast Hue" sau "/ saturaţie" pentru a ajusta orice altceva.
Nu este într-adevăr nu există o soluţie bună pentru toate imaginile. Încercaţi să experimenta cu propriile optimizări până când veţi obţine ceva cool. It's all about folosind pensula si experimenta cu diferite moduri de amestecare.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Pasul 8

Acum este momentul pentru unele scântei. Acest pas e uşor. Lipiţi trei sau patru imagini diferite de scântei în Photoshop şi scara fiecare%, una la 10 (apăsaţi tasta Ctrl / Cmd T). Schimbarea modului lor de amestecare la "Screen", iar culoarea lor de la albastru, dacă este necesar (de către mergi la Hue / opţiuni de saturaţie). Mutaţi-le pe partea de sus a contur chitara lui. Duplicat fiecare în parte de mai multe ori şi locul de lângă celălalt.[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Pasul 9

După ce obţine ceva de genul pe ecran de mai jos încearcă pentru a regla imaginea dvs. din nou ca în şaptea etapă dar de data aceasta se adaugă straturi de ajustare Dvs. numai acolo unde aţi introdus Sparks (notă de faptul că m-am mutat de la stratul de ajustare a şaptea etapă în partea superioară a straturi de la acest pas şi am adăugat câteva căi de stralucire pentru a merge la stiluri strat).
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Pasul 10

Asta e tot ceea ce destul de mult avem nevoie de asa ca e timpul pentru detalii şi atinge final. Am creat nişte note în jurul chitara. Ele pot fi create folosind "Custom Shape Tool (U)". Am pătat-le un pic cu ajutorul "Smudge Tool (R)," astfel încât acestea să nu sunt perfecte acum. L-au luat nişte zgârieturi pe ele (care au fost pictate cu ajutorul pensulelor) si stralucire interioara aplicate.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Pasul 11

În cele din urmă a face cu strat de drumuri din Illustrator vizibile şi puneţi-l aşa cum doriţi. Am mutat-o în mijlocul imaginii, schimba modul de amestecare a "ori Color Dodge" şi apoi duplicat este de mai multe pentru a face efect mai puternic. De asemenea, am făcut o copie a acestuia şi este rotit cu 90 de grade.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Concluzii

La sfârşitul adăuga unele detalii mai mici (în principal, căi care lipsesc), si ar trebui obţine ceva de genul pe imaginea finală. Aş recomanda pentru a regla imaginea dvs., o dată mai mult la acest punct (Du-te înapoi la şaptea etapă pentru puţin timp). Sper că a fost util pentru tine. Te rog, comentariu este de mai jos şi lasă-mă să ştiu ce credeţi!

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

P.S:este un tutorial mai vechi deci daca aveti intrebari le astept...
P.S.S:abtinetiva de la comentarii de genu bravo sau alt comentariu stupid pentru a face 1 post
avatar
lycantr0p
Moderator
Moderator

<b>Mesaje</b> Mesaje : 36
<b>Data de inscriere</b> Data de inscriere : 25/04/2011
<b>Respectarea Regulamentului</b> Respectarea Regulamentului :

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum