Tutorials-OWN
Bun venit pe Tutorials-OWN . In aceasta comunitate puteti gasi diverse tutoriale pentru diferite programe folositoare.Va invit sa va inregistrati pentru forma o comunitate cat mai mare cu ajutorul dumneavoastra. Multumesc !

Cum schimbi culoarea parului

In jos

Cum schimbi culoarea parului

Mesaj Scris de Alabala la data de Lun Mai 02, 2011 3:06 am

Poza a fost aleasă la întamplare, la un simplu search pe Google. Să trecem la treabă.

1. Pentru a deschide imaginea pe care vreți să o modificați apăsați pe File > Open… și mergeți la calea unde aveți salvată imaginea.
2. După ce ați deschis imaginea, mergem la Brush Tool, dăm click dreapta pe imagine, la Size setăm 20 px, iar la Hardness punem 30%.
3. Acest pas este cel mai lung. Apăsați pe Q pentru a intra în modul Edit in Quick Mask Mode și începeți să dați cu brush-ul pe tot părul, modificând Size de la Brush Tool atunci când este nevoie.
4. După ce ați terminat de dat cu brush-ul pe păr, apăsați din nou pe Q pentru a ieși din modul Edit in Quick Mask Mode.
5. Tot ce este înafara părului s-a selectat. Trebui să mergem la Select > Inverse (Shortcut: Shift+Ctrl+I), urmând să apăsăm Ctrl+J pentru a copia ce este selectat într-un nou layer.
6. Este timpul să dăm culoare părului. Mergem la Layer > New Fill Layer > Solid Color… unde în fereastra nou apărută la Name setăm Collor Fill 1, la Color lăsăm pe None, la Mode punem Soft Light, iar la Opacity punem 65%. Aveți grijă ca Use Previous Layer to Create Clipping Mask să fie debifat. Apăsați OK, iar apoi setați culoarea pe care o doriți pentru păr (în tutorial a fost folosit #0707ed).
7. Acum este timpul să ajustăm Opacity după cum arată mai bine. Aveți grijă să fie selectat layer-ul numit Color Fill 1 și setați-i Opacity la cât doriți (în tutorial a fost setat la 100%).
8. De abia acum trebuie să dați click dreapta pe layer-ul numit Color Fill 1 și să apăsați pe Create Clipping Mask.
9. Singurul lucru care a mai rămas este salvarea imaginii, deci mergeți la File > Save As… (Shortcut: Shift+Ctrl+S), setați calea unde vreți să salvați imaginea, la Format alegeți PNG(*.PNG), iar la File name scrieți numele care îl doriți. Apăsați Save, iar la fereastra care a apărul apăsați iar OK.